Nieuws

 

Nieuw!!   Begin de week met een Naturally Glam look!!

 

 

Spring Colour Look!

Het nieuwe seizoen komt er aan. Klaar voor jouw huid, maar béter én stralender?!

Vanaf nu verkrijgbaar de nieuwe Spring Colour Look!!

Bekijk de video van Inge hier

 

 

 

Nieuw Cocobacci !!!   Mooie witte stralende tanden met Detox

Oil pulling is een oud gebruik waar de mond met olie gespoeld wordt, ongeveer 10-15 minuten lang. Dit proces zorgt ervoor dat plaque en bacteriën loslaten en daarna uitgespuugd worden samen met de Cocobacci. 

Als je bezoeken aan de tandarts wilt verminderen, behalve de halfjaarlijkse check-ups, dan is dit iets om te proberen.                                            


Cocobacci
is in principe het “oude” olie trekken, maar met een moderne twist. Het is smakelijker gemaakt en de gezonde voordelen van pure essentiële oliën en Gemmotherapie zijn toegevoegd. Apart verpakte sachets met zuivere kokosolie maar met de hand geselecteerde essentiële oliën doen het werk.

De voordelen zijn eindeloos zowel voor de korte als de lange termijn. Zeg hallo, tegen deze natuurlijke ontgiftingskuur. Geef jezelf een boost van wellness en geniet van een helderdere glimlach en frissere adem.

Er zijn 3 smaken – citroen met venkel – koele mint – framboos

Voordelen van Cocobacci:

  • Verbetering van de tandheelkundige gezondheid
  • Verwijdert bacteriën en plaque
  • Ontgift het lichaam en helpt bij katers
  • Stralende, wittere tanden
  • Helpt bij het voorkomen en verlichten van hoofdpijn
  • Voert afval/gifstoffen af

Nu verkrijgbaar voor € 24,-

 

 

Nieuw Environ AVANCE DFP 312™

Een super slim serum en bondgenoot in je strijd tegen de tijd!!

De fijne Avance crème bevat een unieke combinatie van 3 verschillende peptidencomplexen die je huid er blijvend jeugdig laten uitzien. Deze luxueuze multifunctionele moisturiser/serum helpt het aanzien van lijnen en rimpels te verminderen. De crème wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er gladder, steviger en voller uitziet. Prijs € 89,-


Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Avance aan (2 à 3 pompjes). Volg met je Environ moisturiser.

De 3 peptiden in deze fijne crème die gemakkelijk wordt opgenomen door de huid, zijn Matrixyl® 3000, Trylagen® en Matrixyl® Synthé 6®.

Matrixyl® 3000 werd in deze formule opgenomen voor zijn anti-ageing-eigenschappen; het stimuleert de productie van gezond collageen en elastine.

Trylagen® is een combinatie van peptiden en proteïnen die de kwaliteit en kwantiteit van collageen herstelt dat belangrijk is voor een jeugdige huid.

Matrixyl® Synthé 6® stimuleert 6 belangrijke bestanddelen van de opperste huidlaag, helpt rimpels glad te strijken en laat de huid er steviger uitzien.